Opskriften er til 6 personer
Ingredienser:
Kompot:
500 gr. rabarber
250 gr. sukker
1 tsk. Vanilliesukker
Fyld:
50 g knuste makroner
Råcreme:
2 dl. piskefløde
2 pasteuriseret æggeblomme
2 spsk. flormelis
2 spsk. Vanilliesukker
Fremgangsmåde:
Kompot:1. Skyl rabarberstilkene og snit dem fint, drys dem med sukker og stil dem til side til de safter. Hæld saften fra.
2. Kompotten opvarmes langsomt og koges sagte i 10-15 min, til stilkene er møre.
3. Kompotten smages til med Vanilliesukker.
4. Kompotten afkøles.
Råcreme:
5. Æggeblomme, sukker og Vanilliesukker piskes sammen til en æggesnaps.
6. Fløden piskes til flødeskum og vendes forsigtigt i æggesnapsen.
Server i portionsglas. Kom lidt knus makron i bunden efterfulgt af kompotten og tilsidst råcremen. Det er vigtigt at det anrettes lige inden serveringen ellers bliver makronerne bløde.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar