Sider

16. oktober 2013

Nem rabarber trifli







Opskriften er til 6 personer

Ingredienser:
Kompot:
500 gr. rabarber
250 gr. sukker
1 tsk. Vanilliesukker

Fyld:
50 g knuste makroner


Råcreme:
2 dl. piskefløde
2 pasteuriseret æggeblomme
2 spsk. flormelis
2 spsk. Vanilliesukker



Fremgangsmåde:

Kompot:
1. Skyl rabarberstilkene og snit dem fint, drys dem med sukker og stil dem til side til de safter. Hæld saften fra.
2. Kompotten opvarmes langsomt og koges sagte i 10-15 min, til stilkene er møre. 

3. Kompotten smages til med Vanilliesukker.
4. Kompotten afkøles.

Råcreme:
5. Æggeblomme, sukker og Vanilliesukker piskes sammen til en æggesnaps. 

6. Fløden piskes til flødeskum og vendes forsigtigt i æggesnapsen.

Server i portionsglas. Kom lidt knus makron i bunden efterfulgt af kompotten og tilsidst råcremen. Det er vigtigt at det anrettes lige inden serveringen ellers bliver makronerne bløde.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar