Sider

12. januar 2014

Forret med rejer og peberrodscreme

Denne ret er super flot på en buffet på et stort fad ligesom på billedet her. Kan også tallerken anrettes. 


4 personer

Ingredienser:
350 g. Rejer
3 Æbler
3 dl. Creme cremefraiche
1 spsk. Revet peberrod
1/2 Bladselleri
4 Radisser (kan undlades)
Citron saft
1 bk. Karse
Salt
Peber
(brød)

Fremgangsmåde:
1. Afdryp rejerne.
2. Skær æblerne i tern (gem et halvt æble til pynt)
3. Vend æblerne med cremefraiche, peberrod, salt og peber.
4. Skær bladselleri og radisser i tynde skiver.
5. Skær det halve æble i tynde både og lig dem i citronvand i et par min.
6. Anret peberrodcremen på fadet/tallerkenen, derefter rejer, bladselleri, æblebåde og karse.
7. Serveres med brød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar