Sider

9. februar 2014

Grøntsags tilbehør

Varm grøntsags tilbehør. Rigtig god til fisk.
Er også lækkert at servere kold. 



4 personer ca. 

Ingredienser:
15 Rosenkål
2-3 Æbler 
Citron saft
1/2 bundt Dild
Olie
Salt
Peber

Fremgangsmåde: 
1. Skyld rosenkål og æbler.
2. Skær æbler i tynde både eller firkanter og lig dem i citron vand. 
3. Skær bunden af rosenkålne og pil de yderste blade af, det sidste af rosenkålene halveres. 
4. Hak dild groft
5. Svits de halve rosenkål af på en varm pande med lidt olie i ca. 1 min. Sluk for varmen og tilsæt rosenkål bladene og svits igen 1 min. Så tilsæt de afdrybbet æbler i kun 1/2 min. Da de kun lige skal varmes op.
6. Blad med lidt salt, peber og dilden og server straks. 

Hvis tilbehøret skal serveres kold er det kun de halve rosenkål der skal svitses, så de ikke er så hårde. 
Rosenkålsbladene må også gerne svitses kort, kan undlades. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar