4 personer
150 g fuldkornspasta, fx konkylier, skruer eller penne, rå vægt
½ spidskål
½ spidskål
2 gulerødder
1 stk. mango
3 avocado
1 dl. Skyr
Citron
Salt peber
2½ dl. fine ærter optøet fra frost
2 dåser tun i vand eller 250 g. Rejer/varmrøget laks
evt. ½ rødløg
Tilbehør
Fuldkornsboller eller -brød
Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand og afdryp.
Brug 2 af avokadoerne til dressingen og blendt det sammen med skyr, citron og smag til med salt og peber.
Snit spidskålen fint og riv gulerødderne. Skær mangoen og avocado i tern. Hæld vandet fra tunen, og tilsæt det og de øvrige ingredienser til pastaen. Pynt med rødløg og server salaten med fuldkornsboller.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar